B&B Leudal: comfortabele bed en breakfast in Midden Limburg, 9 km van Roermond

B & B Leudal biedt 3 ruime kamers met extra comfortabele faciliteiten met ontspanning en wellness. Bij Bed en Breakfast Leudal kunt u kiezen voor een ruime kamer met daarbij een sauna (infraroodcabine) of een kamer met whirlpool en stoomdouche.

De bed en breakfast is gelegen in een landelijk gebied Midden in Limburg, met een riant uitzicht, grenzend aan het schitterende natuurgebied Het Leudal en De Beegderheide. Men kan kiezen uit verschillendeWandel- en Fietsroutes en allerlei outdoor activiteiten in de directe omgeving. Routekaarten en uitleg zijn gratis beschikbaar bij onze B&B. Het Maasplassen-gebied bij Roermond biedt uitstekende mogelijkheden voor het bedrijven van watersport voor gevorderden, maar zeker ook voor beginners. Denk ook aan de goede naam van Roermond op het gebied van shoppen in het prachtige Designer Outlet Centre en het Retailpark. Het oude stadscentrum van Roermond heeft veel te bieden aan mensen die houden van gezellig en sfeervol shoppen. Bed en breakfast Leudal ligt ook ideaal voor een weekendje Roermond. Na een dagje Roermond kunt u bij B&B Leudal heerlijk overnachten en genieten van de wellness en ontspanningsmogelijkheden op onze Kamers. Bij B&B Leudal kunt u gebruik maken van een whirlpool, stoomdouche of infraroodsauna. Heerlijk ontspannen en weer helemaal uitgerust en fit opstaan met heel veel nieuwe energie voor een van de vele Activiteiten in de omgeving van Leudal, Roermond en Midden Limburg. 
 
B&B Leudal beschikt over goede parkeermogelijkheden. De bushalte met verbinding naar Roermond ( 9 km ) of Venlo ( 30 km ) bevindt zich op 800 meter afstand van de bed en breakfast. De stad Roermond is vanuit B & B Leudal ook prima bereikbaar per fiets. Vanuit B&B Leudal bent u met het openbaar vervoer of de auto ook snel in de andere grote steden in de omgeving, zoals Weert ( 20 km ), Venlo ( 30 km ), Eindhoven ( 50 km ), Maastricht ( 50 km ) en Düsseldorf ( 70 km ). 

Bed en Breakfast Leudal ligt ideaal voor het ondernemen van diverse activiteiten. Er is in de directe omgeving voldoende te doen en te zien op gebied van Natuur, cultuur, bouwstijlen, kunst, musea, kerken, kloosters, kastelen, molens, watersport, shoppen (ook slechts 9 km verwijderd van het Outletcenter in Roermond), historische binnensteden, het Witte Stadje Thorn ( 15 km ), ...

Welke gasten bezoeken onze bed en breakfast voor een korter of langer verblijf?
Dit zijn voornamelijk zakenmensen, toeristen, recreanten, shoppers, festivalgangers, feestgangers, familiebezoekers, sportlui, wellness-zoekers, bruiloftsvierders, enz.
 

B & B Leudal beschikt over een E-Oplaadpunt voor elektrische fietsen.
De energie wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen.

Interessante informatie vindt u op;

Uit in Limburg!

 Bed en Breakfast Leudal is goed bereikbaar via hoofdwegen en gelegen op 9 km van Roermond en kortbij de grensstreek met België en Duitsland. Dus u kunt zelfs op één dag in 3 landen op bezoek.

Liefde voor Limburg begint in Leudal ( gemeente met 16 dorpskernen en met de grootste oppervlakte van heel Limburg )

Reviews gasten via intermediairs

www.booking.com

9,1

www.hotels.nl

9,0

www.hotelspecials.nl

8,8

www.bedandbreakfast.nl

8,8 

 


Heerlijk genieten in een landelijke omgeving
Bed and Breakfast Europa

Heerlijk overnachten en lekker uitrusten tijdens een weekendje uit of uw vakantie

Ons ontbijt is erg uitgebreid en gevarieerd, en bevat ook bepaalde streekproducten afhankelijk van het seizoen, zeker voor elk wat wils. Lunchpakketten kunt in overleg meenemen voor onderweg of op ons terras.

Wij willen graag met u meedenken om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Vraag eens naar onze Arrangementen waaronder het wellness-weekend, ruiterweekend, huwelijks-jubileumweekend en het Abraham of Sarah-weekend. Als het aan ons ligt gaat u naar huis met een onvergetelijke belevenis en aangename herinneringen aan uw verblijf in onze accommodatie. Lekker tot rust komen en helemaal uitgerust beginnen aan uw verdere vakantie of terug naar huis en weer aan het normale werk met een volle lading aan nieuwe energie.